SERVEIS FUNERARIS ESTEVE

Des del 1942 al seu servei

SERVEIS FUNERARIS ESTEVE és una empresa sadurninenca que fou fundada l’any 1942 per Isidre Esteve. L’Isidre, fuster de professió, va observar a mesura que hi havia defuncions, de les quals ell n’era l’encarregat de construir el féretre manualment, que era prou obvi que la ideïa d’acabar el servei no era gens descabellada.

Així doncs, amb aquest tarannà emprenedor el Sr. Isidre Esteve fundà en aquells temps FUNERARIA ISIDRE ESTEVE i comença a donar el seu servei a les viles de l’Alt Penedès: Sant Sadurní, Piera, Vallbona d’Anoia, Subirats, Torrelavit, Els Monjos, Sant Pere de Riudebitlles i Sant LLorenç d’Hortons.

TANATORI DE SANT SADURNI

L'any 2006 es materialitzà aquesta convicció emprenedora amb l'obertura del TANATORI DE SANT SADURNI, el primer i fins avui en dia, únic a la vila, per donar aquest servei a l'Alt Penedès.

Actualment l’empresa duu a terme un total de 200 serveis a l’any a les comarques de l’Alt Penedès i Anoia, i presta tots el serveis funeraris d’una forma integral, desde RECOLLIDES ALS HOSPITALS DE BARCELONA i PROVINCIA, TRASLLATS INTERNACIONALS i NACIONALS i INCINERACIONS A MONTJUÏC I COLLSEROLA.

SERVEIS FUNERARIS ESTEVE, disposa de dues oficines d’atenció al públic al centre de la vila, al CARRER HOSPITAL NÚM 7 AL COSTAT DE L’AJUNTAMENT DE SANT SADURNI D’ANOIA i una altra al TANATORI DE SANT SADURNI, al Polígon Industrial Can Ferrer II Carrer Bèligica s/n.